Mistä kaikki sai alkunsa?

Mallan Makeat sai alkunsa alunperin vuonna 2012 sisustusliikkeenä ja verkkokauppana. Vuodet kuluivat ja päätoimiala muuttui vähitellen kahvilaksi. Loppuvuodesta 2018 kuitenkin sen yrityksen polku tuli tiensä päähän.

Uusi yritys ja uudet toimintatavat.

Kaikkien yllätykseksi tarinassamme alkoi uusi luku kun marraskuussa 2020 perustimme uuden yrityksen ja nyt päätimme keskittyä kahvilatoimintaan, syntyi Mallan Makeat -kakkukahvila-.

Kakkukahvila avattiin tammikuun 15 päivä, vuonna 2021. Aloitimme kahvilan 54m2 tiloissa kauppakeskus Nuijakeskuksessa. Leipomotilat teimme asematielle. Kuusi viikkoa kerkesimme pitämään kahvilaa auki kun jouduimme koronasulun alle ja jouduimme pitämään ovet kiinni. Tämän kolmen viikon sulun aikana laajensimme kahvilaa 45m2 ja sulun jälkeen kahvila saikin tarvitsemansa lisätilat ahkeraan käyttöön.

Lokakuussa -21 sitten olikin jo seuraavan laajentumisen aika, vuokrasimme kahvilan vieressä tyhjänä olleen 143m2 tilan ja avasimme siihen Mallan Makeat -kirpputori- n. Kirpparilla on 60 vuokrattavaa myyntipaikkaa

Kirpputorin tarina päättyi elokuun lopussa -22, asiakkaita kirpparilla oli hyvin, mutta vuokraajia olisi pitänyt olla enemmän, että kirppari olis kattanut kulunsa ja voinut jatkaa.

Marraskuun alussa palasimme kahvilan osalta jälleen alkuperäiseen 54m2 kokoon.

Tammikuun alussa 2023 puhaltaa jälleen uusia tuulia….